Neden Porsline Online Anket Tasarlamak Için En Iyi Yazılımdır? - Porsline Blog
  • Nisan 25, 2024

Neden Porsline online anket tasarlamak için en iyi yazılımdır?

Çeşitli sorular içeren bir anket formu oluşturun

Çeşitli uzun ve kısa metinli sorular, sayısal, dosya yükleme, çoktan seçmeli, resimli çoktan seçmeli, puanlama ve değerlendirme ölçeği sorularını kullanarak kendi online anket türlerinizi oluşturun ve yayınlayın.

online anket

Aynı anda sınırsız sayıda anket oluşturun

Güçlü çevrimiçi altyapı ile, sınırsız sayıda anketi etkinleştirmenize ve çalıştırmanıza olanak tanır. Ayrıca, tasarladığınız her online ankete sınırsız sayıda soru ekleyebilirsiniz.

Sosyal medyada yayınlayın veya sitede görüntüleyin

Anketi tasarladıktan sonra, Telegram ve Instagram gibi sosyal ağlar, SMS veya e-posta yoluyla hedef topluluğunuza gönderin. Ayrıca web sitenize bir anket bağlantısı koyabilir veya açılır pencere (pop-up) olarak görüntüleyebilirsiniz.

online anket

Soruya mantık ve puan ekleyin

Online anket tasarlarken, durumu tanımlayarak yanıtlayıcıyı yanıta dayalı olarak sonraki belirli soruya yönlendirin. Ayrıca, yanıtlayanın nihai puan hesaplamasını otomatikleştirmek için puanları kullanın veya her sorunun ağırlığını belirtin.

Renk şablonları ve hazır örnek anketler

Porsline anket yazılımında, size sayısız örnek anket mevcuttur. Ayrıca ücretsiz renk şablonları, logo veya arka plan resmi yükleme, soru ve seçeneklerin rengini değiştirme gibi özellikleri kullanarak ayırt edici anketler tasarlayabilirsiniz.

online anket

Ücretsiz ve kalıcı destek sağlayın

Çevrimiçi anketinizi yaparken, eğitime veya rehberliğe ihtiyacınız varsa, her zaman online destek ekibinden e-posta, çevrimiçi sohbet veya telefon görüşmesi yoluyla öneriler alabilirsiniz.

Nasıl Porsline ile bir online anket formu oluştururum?

Anket oluşturma sistemine ücretsiz üyelikle, herhangi bir çevrimiçi anket oluşturabilirsiniz.

online anket

  1. Adım: Bir anket oluşturun

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hazır örnek anketler kullanarak veya ihtiyaçlarınıza göre kendi anketinizi oluşturun. İstediğiniz soru türünü seçin ve soru metnini ve cevap seçeneklerini yazın.

Bu bölümde her soru için puan ve mantık tanımlayabilir, bir sonraki soruda bir önceki sorunun cevabını kullanabilir, soruda fotoğraf ve video kullanabilir veya sorunun cevabının zorunlu ve isteğe bağlı olup olmadığını belirtebilirsiniz.

  1. Adım: Anket formunu tasarlayın

Ücretsiz anket formunuzun tasarım bölümünün çeşitli özellikleri ile kişiselleştirilmiş ve yeri doldurulamaz bir forma dönüştürün.

Varsayılan renkli şablonlardan istediğiniz şablonu seçin, sorunun, yanıtın veya düğmelerin rengini belirtin veya anketinizin bir köşesinde kendi logonuzu kullanın.

  1. Adım: Genel ve gelişmiş ayarlar

Online anket oluşturma programının en önemli parçalarından biri, bu aracın kapsamlı ayarlarıdır.

Ankete yanıt verme süresinin ayarlanması, dil seçimi, kimlik doğrulama, yanıtlayanın konumunun kaydedilmesi, yanıtın veya cevap anahtarının görüntülenmesi, yanıtların belirlenmesi ve yanıtın anket tasarımcısına bildirilmesi, çevrimiçi anket aracında kullanabileceğiniz öğeler arasındadır. Bu ayarlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Ayarlar sayfasına girmeniz yeterlidir.

  1. Adım: Sonuçları ve verileri toplayın

Elektronik anketinizi tamamlayıp kurduktan sonra, anket bağlantısını SMS veya E-posta yoluyla hedef kitlenize gönderin veya Telegram ve WhatsApp gibi sosyal medyada paylaşın. Anket bağlantısını yerleştirmek veya bir pop-up olarak görüntülemek de anketleri dağıtmanın ve yayınlamanın yaygın bir yoludur.

Bundan sonra, sonuçlar bölümünde, sorularınızın her biri ile ilgili verilere ve sonuç tablosuna bakın. Ayrıca her bir yanıtlayıcının yanıtlarına ayrı bir sayfadan erişebilirsiniz; Bu tür veri analizi, anında hızlı bir süreç haline gelir.

Neden Porsline’ı Google Form ve Telegram anket yazılımı ile değiştirilmelidir?

Şüphesiz, Porsline anket formu tasarım yazılımının ilk güvenilir özelliği, kullanım kolaylığı ve altyapı kararlılığıdır.

Google Forms gibi araçların veya Telegram ve WhatsApp gibi programların internet kesintilerinden sürekli olarak etkilendiği bir durumda, en güçlü server ile Porsline her zaman emrinizdedir.

Ayrıca, Porsline online anket oluşturma sitesinin gelişmiş yetenekleri benzersizdir ve bu nedenle, her bireyin veya işletmenin karmaşık ihtiyaçlarına doğru yanıt verir. Bu, soru sayısında sınırlama, kimlik doğrulaması ve çeşitli derecelendirme soruları, puanlama, çoktan seçmeli seçenekler ve benzeri gibi birkaç özellikle anketler yapılabilir.

Porsline, profesyonel ve kurumsal anketler oluşturmaya nasıl yardımcı olur?

Pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmet birimlerinde veya sosyal bilimler, psikoloji ve yönetim araştırmalarında çalışan profesyoneller, genellikle bir veya ikiden fazla çoktan seçmeli soru içeren anketler tasarlar; Çünkü izleyicilerinin davranışlarına ve performansına ilişkin derin bir anlayış ve belirli bir içgörü ararlar.

Porsline’nın profesyonel ve kurumsal hesabında, kuruluşlar, üniversite ve ofis düzeylerinde karmaşık türde anketler kullanılabilir.

Sorularınıza mantık ekleyerek anketinizi akıllılaştırın:

“Ve” ve “veya” kelimelerini kolayca Türkçe bir ortamda birleştirerek “Yanıt …. ise, ….” ye gidin en karmaşık terimlerini tanımlayın.

Anket sorularına puan ekleyin:

“Puan Ekle” özelliği, ankette iş göstergelerini veya test puanlarını belirlemenize yardımcı olur, böylece hesaplamalar hemen ve başka bir hesaplama yapmadan yapılır ve yalnızca raporu görürsünüz.

Ankette bilgi değişkenlerini tanımlayın:

Özel değişkenler” özelliği, önceden topladığınız verileri veya müşterileriniz, çalışanlarınız veya anketlerdeki hedef topluluk hakkında sahip olduğunuz bilgileri akıllıca kullanmanıza, yanıtlayanlar için özel bağlantılar oluşturmanıza veya yanıtlayanları etiketlemenize yardımcı olur.

Anket katılımcılarını belirleyin:

Porsline’nın kurumsal hesap kullanıcıları , her yanıtlayıcıya belirli bir kod atabilir, böylece insanlar ankete girebilir ve soruları ancak kodu girdikten sonra yanıtlayabilir. Veya anket sorularına yalnızca belirli alan E-posta adreslerinden erişebilmesi için belirli bir E-posta adresi şablonu tanımlayın. Bu çevrimiçi özellik, Türkiye anket yazılımları arasında da benzersizdir.

Porsline API’i kullanın:

Porsline, kullanıcılarına kolayca anket oluşturabilmeleri, istedikleri gibi gösterebilmeleri ve toplanan verileri alıp sunucularında depolayabilmeleri için güçlü bir API sağlayan tek Türkçe anket aracıdır.

Sanofi, Nestle, Sequa, Medilife sağlık grubu, Türkiye hastanesi gibi lider kurumlar, Porsline’nın bu benzersiz özellikleri ve aynı zamanda kullanım kolaylığı için güvendiler.